روش تهیه کیک شکلاتی در منزل

 





کیک ها از جمله مواد غذایی هستند که معمولاً اغلب مردم از آنها در مراسم مختلف ، مناسبت ها و یا جشن ها ، برای پذیرایی و شیرین کردن کام مهمانان استفاده می کنند . اما از میان انواع مختلف کیک ها ، بعضی از آنها در عرف اجتماعی جایگاه ویژه و شاخص تری دارند و جنبه نوستالژیک آنها خاطره های شیرین و جذاب گذشته را برای انسان تداعی می کند . کیک شکلاتی یکی از انواع کیک ها است که این ویژگی جالب را دارد ، و تقریباً همه مردم از شنیدن نام و البته خوردن تکه ای از آن خوشحال می شوند . در ادامه دستور پخت وطرز تهیه کیک شکلاتی در منزل را می بینیم .


طرز تهیه کیک شکلاتی




 

مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی خانگی برای تعداد 6 نفر



کره ( ترجیهاً ارگانیک )   ¾ یک پیمانه

تخم مرغ درشت و تازه            سه عدد

آرد سفید  کامل                    دو پیمانه

پودر کاکائوی تلخ            ¾ پیمانه

جوش شیرین                      یک قاشق کوچک چای خوری

بکینگ پودر                  ¾ قاشق چای خوری

نمک معمولی                    نصف یک قاشق چایخوری

شکر                                     دو پیمانه کامل

وانیل                                    2 قاشق چایخوری

شیر تازه                             1.5 پیمانه




طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی :


1. ابتدا تخم مرغ و کره را نیم ساعت در دمای معمولی اتاق قرار دهید تا سردی و سفتی آن از بین برود . در این مدت زمان ، کف قالب کیک خود را با یک قلم موی آشپزخانه و کمی روغن خوب چرب کنید . ترجیهاً اگر در کف قالب یک ورقه روغنی قرار دهید و آن را چرب کنید بهتر است . حالا روی ورقه روغنی چرب شده کمی آرد بپاشید ، و قالب خود را در کناری بگذارید تا آماده کردن دیگر مواد را شروع کنید . در ادامه یک کاسه با اندازه متوسط آورده و آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را در آن با هم مخلوط کنید و در گوشه ای بگذارید .


تهیه کیک شکلاتی خانگی



2. حالا فر را تا درجه حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . در یک کاسه بزرگ و گود ، کره را بریزید و با همزن برقی حدود 30 ثانیه از درجه متوسط تا سریع کاملاً هم بزنید . در حین هم زدن آرام آرام شکر را هم اضافه کنید و در آخر سرعت هم زدن را کم کنید تا شکر کاملاً با کره داخل کاسه حل شود . برای اطمینان بیشتر از حل شدن شکر در کره می توانید کناره های ظرف را تمیز کرده و سپس 30 ثانیه دیگر این مخلوط هم بزنید .
حالا دیگر نوبت تخم مرغ ها است که آنها را دانه به دانه به کاسه بزرگ اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید . سپس دو قاشق چای خوری وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید . در ادامه مرحله به مرحله و یک در میان به مخلوط آرد را و بعد شیر را اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید تا جایی که مواد کاملاً یک دست و نرم شوند . حالا دوباره 20 ثانیه از سرعت متوسط تا زیاد همه مواد داخل کاسه را هم بزنید . بعد از این مراحل کل محتویات داخل کاسه را درون قالب از پیش آماده شده بریزید و با حوصله سطح آن را کاملاً صاف و یک دست کنید ، و در فر که از قبل آماده کرده اید ، قرار دهید .


روش تهیه کیک شکلاتی




3.اگر عمق قالب شما 20 سانتی متر است کیک را به مدت 35 دقیقه درون فر بپزید . و برای قالبی با عمق 23 سانتی متر،  45 دقیقه زمان لازم است و 50 دقیقه هم برای قالبی به عمق 25 سانتی متر زمان صرف کنید . اما به صورت تجربی می توانید برای اطمینان از پخت کامل کیک شکلاتی خود ، دسته یک قاشق چوبی را در وسط کیک فرو کنید و بیرون بیاورید . حالا اگر خمیر کیک به آن نچسبیده باشد ، یعنی کیک پخته و آماده سرو است . البته با کمی خلاقیت اشکال دیگری از این نوع کیک را می توان تهیه کرد . اما این روش تهیه کیک شکلاتی که در این مطلب آورده شد معمولاً کاربرد بیشتری در بین مردم دارد .

 




منبع : بیتوته
ویرایش و نگارش :کاروک



برچسب ها: طرز تهیه کیک شکلاتی ، تهیه کیک شکلاتی ، تهیه کیک شکلاتی خانگی ، روش تهیه کیک شکلاتی ، تهیه کیک شکلاتی در منزل ،

شنبه 13 مهر 1398 10:07 ب.ظ



نویسنده : کاروک
 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو